T8310 ICS Triplex TMR Expander Processor tụkwasịrị obi

Ụdị: ICS Triplex

Item nọmba:T8310

Ọnụ otu: 4999 $

Ọnọdụ: Nke ọhụrụ na nke mbụ

Nkwa mma: 1 afọ

Ịkwụ ụgwọ: T/T na Western Union

Oge nnyefe: 2-3 ụbọchị

Ọdụ ụgbọ mmiri: China

Nkọwa ngwaahịa

Mkpado ngwaahịa

Ozi izugbe

Mepụta Ọnụ ego nke ICS Triplex
Ihe Mba T8310
Nọmba edemede T8310
Usoro Sistemụ TMR tụkwasịrị obi
Mmalite United States (US)
Akụkụ 85*11*110(mm)
Ibu 1.2 n'arọ
Nọmba tarifu kọstọm 85389091
Ụdị TMR Expander Processor tụkwasịrị obi

Data zuru ezu

T8310 ICS Triplex TMR Expander Processor tụkwasịrị obi

TMR Expander Processor Module ntụkwasị obi bi na oghere nrụpụta nke Trusted Expander Chassis ma na-enye “ohu” interface n'etiti Expander Bus na Expander Chassis backplane. Bus Expander na-enye ohere ka emejuputa ọtụtụ sistemu chassis site na iji eriri igwe anaghị agba nchara (UTP) ka ọ na-ejigide mmejọ, nnukwu bandwidth Inter-Module Bus (IMB).

Modul ahụ na-enye njide mmejọ maka Bus Expander, modul n'onwe ya, yana Expander Chassis, na-agba mbọ hụ na mmetụta nke ọdịda ndị a nwere ike ịpụta bụ mpaghara ma na-abawanye nnweta sistemụ. Modul ahụ na-enye ikike nnabata mmejọ nke ihe owuwu HIFT TMR. Nchọpụta nyocha zuru oke, nleba anya na nnwale na-enye ohere iji chọpụta mmejọ ngwa ngwa. Na-akwado nhazi mapụtara mapụtara na modul, na-enye ohere maka atụmatụ nrụzi akpaka na akwụkwọ ntuziaka

Ihe nrụpụta TMR expander bụ mmejọ na-anabata mmejọ dabere na nhazi TMR na nhazi mkpọchi. Ọgụgụ 1 na-egosi nhazi ntọala nke ihe nrụpụta TMR n'ụzọ dị mfe.

Modul ahụ nwere mpaghara njide mmejọ atọ (FCR A, B na C). Nna-ukwu FCR ọ bụla nwere oghere na bọs na-ebuwanye ibu na ụgbọ ala inter-module (IMB), isi ihe / nkwado ndabere na ndị nrụpụta TMR ndị ọzọ na chassis, njikwa njikwa, transceivers nkwukọrịta, na akụrụngwa ike.

Nkwurịta okwu n'etiti modul na TMR processor na-apụta site na TMR expander interface modul na ụgbọ ala gbasaa okpukpu atọ. Ụgbọ ala na-agbasawanye bụ ihe owuwu ụzọ atọ ga-arị elu. Ọwa ọ bụla nke ụgbọ ala ịgbasa nwere usoro mgbasa ozi dị iche iche na nzaghachi. The expander ụgbọ ala interface na-enye ike ịtụ vootu iji hụ na USB ọdịda nwere ike anabataghị na ndị ọzọ nke expander processor nwere ike na-arụ ọrụ na zuru triple mode ọbụna ma ọ bụrụ na a USB ọdịda emee.

Nkwukọrịta n'etiti modul na modul I/O na chassis expander na-apụta site na IMB na ọdụ ụgbọ elu chassis nke gbasaa. IMB yiri IMB n'ime chassis njikwa, na-enye otu mmejọ na-anabata ozi bandwidth dị elu n'etiti modul interface na ndị na-arụ ọrụ TMR. Dị ka ọ dị na interface ụgbọ ala expander, a na-eme ntuli aka na azụmahịa niile, ma ọ bụrụ na ọdịda emee, a na-edepụta mmejọ ahụ na IMB.

FCR nke anọ (FCR D) na-enye nleba anya na ọrụ ngosi na-adịghị mkpa ma bụrụkwa akụkụ nke usoro ntuli aka nke Inter-FCR Byzantine.

Ebe achọrọ oghere, a na-ewepụta iche n'etiti FCR iji hụ na mmejọ anaghị agbasa n'etiti ha.

Atụmatụ:
• Mgbanwe modular ugboro atọ (TMR), mmejọ-anabataghị (3-2-0).
• Akụrụngwa-arụ ọrụ mmejọ-anabataghị (HIFT) ije.
• Usoro nyocha ngwaike na ngwanrọ raara onwe ya nye na-enye njirimara mmejọ na oge nzaghachi ngwa ngwa.
• Ejikwa mmejọ akpaaka yana mkpu na-adịghị eme ihe.
• Na-ekpo ọkụ-swappable.
• Ihe ngosi panel ihu na-egosi ahụike modul na ọkwa.

T8310 ICS Triplex

• Nke gara aga:
  • Osote:

• Dee ozi gị ebe a ziga anyị ya